Restaurant

Nu vă oferim doar camere . Vă oferim un mediu potrivit pentru a putea trăi cele mai fericite clipe într-o vacanță la noi. Intrați în hotelul nostru și bucurați-vă de o răcoritoare împreună cu noi.

Restaurantul Pensiunii Pipera este locul unde rafinamentul si bunul gust desavarsit isi dau mana pentru a da nastere unui spatiu de vis pentru evenimentele speciale din viata ta.

Si asta nu e tot … Am asezonat aceasta abundenta de stil si bun gust estetic cu o bucatarie pe masura pe care o apreciaza mereu clientii restaurantului nostru. Bucataria franceza se impleteste cu cea italiana, asiatica si romaneasca. Un singur lucru reprezinta o constanta in acest mozaic culinar: ingredientele perfect naturale, de calitate, preparate cu multa grija si fara conservanti sau alti aditivi alimentari. Preparatele necesita o pregatire elaborata, se merge numai pe preparate “home made”, inclusiv in ceea ce priveste sosurile. Se lucreaza EXCLUSIV cu produse naturale si nu se folosesc semipreparte sau alte produse care contin E-uri si conservanti. Restaurantul Pipera are 2 saloane,fiecare avand o capacitate de 25 locuri. Fiecare salon are anexa cate o terasa,acoperita si incalzita. Tablourile originale, argintaria (inclusiv tacamurile de argint), portelanurile de Rosenthal, canapelele de piele – Italia, semineul Chazelle – Franta (cu lemne), toate respira mult bun gust si creaza o atmosfera de un rafinament deosebit. Alte facilitati pentru un confort deosebit: -Instalatie de sonorizare, inclusiv in holul de la intrare -Toalete luxoase -Internet wireless -LCD in fiecare salon si pe terase -Parcare proprieSi asta nu e tot … Am asezonat aceasta abundenta de stil si bun gust estetic cu o bucatarie pe masura pe care o apreciaza mereu clientii restaurantului nostru. Bucataria franceza se impleteste cu cea italiana, asiatica si romaneasca. Un singur lucru reprezinta o constanta in acest mozaic culinar: ingredientele perfect naturale, de calitate, preparate cu multa grija si fara conservanti sau alti aditivi alimentari. Preparatele necesita o pregatire elaborata, se merge numai pe preparate “home made”, inclusiv in ceea ce priveste sosurile. Se lucreaza EXCLUSIV cu produse naturale si nu se folosesc semipreparte sau alte produse care contin E-uri si conservanti. Restaurantul Pipera are 2 saloane,fiecare avand o capacitate de 25 locuri. Fiecare salon are anexa cate o terasa,acoperita si incalzita. Tablourile originale, argintaria (inclusiv tacamurile de argint), portelanurile de Rosenthal, canapelele de piele – Italia, semineul Chazelle – Franta (cu lemne), toate respira mult bun gust si creaza o atmosfera de un rafinament deosebit. Alte facilitati pentru un confort deosebit: Instalatie de sonorizare, inclusiv in holul de la intrare, Toalete luxoase, Internet wireless, LCD in fiecare salon si pe terase, Parcare proprie

Planifică astăzi o experiență de neuitat la pensiunea noastra!

Book Your Stay Now