Pensiunea Pipera

Despre noi

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Despre noi

Pensiunea Boutique Pipera

Pensiunea Boutique Pipera oferă cazare la standarde occidentale, aproape de Bucuresti, într-un loc retras și liniștit, care asigură confortul dorit și cele mai bune servicii, într-o atmosferă caldă și primitoare.

Despre noi – Fie că vă aflati în calatorie de afaceri, sau în tranzit în Bucuresti, spre o altă destinație, Pensiunea Boutique Pipera este alegerea perfecta și locul în care sigur veți reveni cu plăcere. Pensiunea Boutique Pipera este o afacere de familie. Aici zilnic se depun eforturi și se pune suflet ca această mică afacere să fie locul unde calitatea înaltă și bunul gust desăvârșit să dea naștere unui spațiu de vis, unui loc deosebit, cald și primitor care să-ți ofere confortul dorit atunci cand ești departe de casă.
Mobilierul masiv te îmbie cu parfumul discret de lemn și te învăluie de rafinament. Așternuturile mătăsoase, de cea mai bună calitate și obiectele decorative originale, aduse din diverse colțuri ale lumii, se împletesc perfect și desenează confortul și luxul pensiunii Pipera, care te invită să pășești într-un mediu ca acasă. Asta regasești la Pensiunea Pipera, iar toate aceste aspecte îți vor face sejurul petrecut la noi de neuitat.

0 +
Customers
0 +
Packages
0 +
Hotel Rooms
0 +
Certified Awards

Despre noi

Pensiunea Boutique Pipera

Localizare și împrejurimi – Aflată la 8 km de centrul Capitalei, la 5 km de Aeroportul Baneasa si la 8 km de Aeroportul Henry Coanda, Pensiunea Boutique Pipera este ideal poziționată: retrasă față de gălagia unei capitale europene și totuși ușor accesibilă, aproape de Ambasada Americii, ROMEXPO, Gradina zoologica și Școala Americană. Locația noastră facilitează accesul atât pentru cei care au treaba în zona de business din Nordul Bucurestiului: North Gate Business Center, Business Technology Park, Showroom Harley Davidsson, cât și pentru cei care merg în zona de business Pipera: Porsche, Toyota, Renault, Honda, Mercedes, Puma, Vodafone și platforma Pipera cu Metroul și multe alte companii consacrate care se găsăsec în zonă.
Complexul Comercial Băneasa: Mall Băneasa, Ikea, Mobexpert, Carrefour, Metro, Bricostore, Mall Promenada, Mall Jolie Ville, cât și Dragonul Rosu sunt usor acesibile de la Pensiunea Boutique Pipera.
Zona Tunari, Pista de carturi Amkart cât și numeroasele Saloanele de evenimente sunt situate foarte aproape de locația noastră.