Pensiunea Pipera

Despre noi

Pensiunea Boutique Pipera ofera cazare la standarde occidentale, aproape de Bucuresti, intr-un loc retras si linistit, beneficiind de tot confortul dorit si cele mai bune servicii. Iata ce va oferim! Fie ca va aflati in calatorie de afaceri, sau in tranzit in Bucuresti, spre o alta destinatie, Pensiunea Boutique Pipera este alegerea cea mai buna, locul in care sigur veti reveni si data viitoare cu placere…Aflata la 8 km de centrul Capitalei, la 5 km de Aeroportul Baneasa si la 8 km de Aeroportul Henry Coanda, Pensiunea Boutique Pipera este ideal pozitionata: retrasa fata de galagia unei capitale europene si totusi usor accesibila, aproape de Ambasada AmericiiROMEXPOGradina zoologica si Scoala Americana. Locatia noastra este usor accesibila pentru cei care au treaba in zona de business din Nordul Bucurestiului: North Gate Business CenterBusiness Technology Park, Showroom Harley Davidsson, ca si pentru cei care merg in zona de business  Pipera:  Porsche, Toyota, Renault, Honda, Mercedes, Puma, Vodafone si platforma Pipera cu Metroul si toate firmele ei.

 

Zona Comerciala  Baneasa: Mall Baneasa, Ikea, Mobexpert, Carrefour, Metro, Bricostore, Mall Promenada, Mall Jolie Ville si Dragonul Rosu sunt usor acesibile de la Pensiunea Boutique Pipera.

Zona Tunari, Pista de carturi si Saloanele de nunti sunt situate foarte aproape de locatia noastra.

Pensiunea Boutique Pipera este locul unde calitatea inalta si bunul gust desavarsit isi dau mana pentru a da nastere unui spatiu de vis, un loc deosebit de cald si primitor care sa-ti ofere confortul dorit atunci cand esti departe de casa.
Pornind de la mobilierul masiv emanand un parfum discret de lemn, la lenjeria de cea mai buna calitate si continuand cu obiectele decorative originale, aduse din diverse colturi ale lumii, confortul si luxul pe care le gasesti la Pensiunea Pipera iti vor face sejurul la noi de neuitat.

4 camere duble, 2 garsoniere si 2 apartamente (cu dormitor, camera de zi si baie) se intrec in culoare si stil. Baile sunt toate diferite ca design, insa extrem de spatioase – intre 5 si 10 metri patrati fiecare – luxos si complet echipate pentru un confort desavarsit.

 

Exista locuri de parcare in fata Pensiunii care sunt supravegheate video.
Alte facilitati: Pensiunea are un ascensor cu o capacitate de 240 kg, cablu TV, internet,supraveghere video in interior(pe toate holurile si in restaurant) cat si in exterior, frigider, seif pt.valori, foen si aer conditionat in fiecare camera.  Fiecare camera a fost construita cu multa atentie, imbinand utilul cu placutul, facand uz din abundenta de tehnologia moderna si stilul clasic-elegant pentru a veni in intampinarea celor mai exigente dorinte.